APRIL MJESEC AKCIJE!

03.04.2019

Cijeli mjesec  April za nase klijente bice mjesec velikih povoljnosti. Zbog Auto Moto Show-a, sajma automobila i motocikala koji se organizuje u Delti, a na kojem mi tradicionalno izlazemo siroku paletu proizvoda, nudimo sajamske popuste na sve motocikle iz nase ponude. Da popusti ne bi bili ograničeni samo na tih pet dana, i da neki klijenti ne bi bili oštećeni punom cijenom zbog kupovine nekoliko dana prije ili poslije sajma, odlučili smo da sajamski popust važiod prvog do poslednjeg dana Aprila. Sajamski popust je 5% u odnosu na punu cijenu motora. Popust važi za plaćanje odjednom, bilo preko računa ili u gotovini, ali ne i za plaćanja u rate.

Osim ovih 5% na cjelokupnu ponudu, postoje i specijalni popusti koji su još veći. Za sada ne možemo otkriti sve specijalne popuste, neke ćemo ipak objaviti tek pred sajam, ali neke možemo objaviti odmah.

Tako na primjer umjesto 5% popusta na Piaggov Beverly 300 važi malo veći popust, pa on u toku Aprila košta 4400 eura.

KYMCO People S 150 ima posebnu cijenu za 4 komada u plavoj boji – popust je 5% a u tu cijenu uključeni su i fabrički vizir i kofer (oprema vrijednosti 190 eura).

Benelli će na modele Leoncino i BN 600i ponuditi popust od oko 10% ili još više u opremi. Na super popularni model TRK 502 popust će biti sajamskih 5%, ali je moguće da će se u opremi moći dobiti više.

Važno je napomenuti da ćemo na sajmu imati mnogo premijera, pa nemojte  propustiti  pogledati izuzetan izbor na jednom mjestu.

Pratite nas na sajtu ili FB stranici za više detalja oko Aprilskih povoljnosti.


 

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

Prijavom na našu mejl listu, uvijek će te dobijati nove informacije. Mi nikada ne šaljemo spam.

 
Top