Servis

 

Svjesni da je ovaj segment često zapostavljen, a da je od ogromne važnosti prilikom odabira novog motora, MaGnus MoTo doo se poslednjih godina posebno posvetio servisnom segmentu.

Od otvaranja firme konstanto smo se trudili da postprodajna podrška bude što bolje organizovana sa ciljem pružanja najkvalitetnije ponude i potpunog zadovoljstva od strane klijenta. Naša nastojanja su prepoznata tako da smo u proteklim godinama zabilježili velik broj pohvala i zadovoljnih kupaca koji se ponovo vracaju i kupuju nove motocikle kod nas.

Kroz prethodne godine nasi kupci su imali razlicite komentare na servis i servisere, od jako pozitivnih do negativnih. Znamo da ne mozemo svakome ugoditi, ali se moramo truditi da baš svakome ugodimo, s toga, poslije sedam godina u kojima smo servisnu podršku našim klijentima obezvijeđivali kroz eksterne tj. ovlašćene servise, od početka 2015-e godine Magnus Moto je otvorio sopstveni servis. To je upravo i bio razlog preseljenja na novu lokaciju. Ovakvim objedinjavanjem prodajnog i servisnog segmenta uz svu prateću podršku, zaokružili smo ponudu i stvorili sve uslove da se sve potrebe naših klijenata završavaju unutar naše firme.

S obzirom da smo novi u ovom segmentu i da se neophodno iskustvo ne može kupiti ni stvoriti, zaposlili smo dva majstora a ovlastili još dva, tako da naš svaki klijent ima izbor od četiri mjesta u kojima može održavati svoje motocikle, u garanciji ili van nje, pod istim uslovima. Sva četiti majstora koriste djelove iz naše radnje, a raspolažu i svom tehničkom podrškom koju Piaggio grupa i KYMCO nama pružaju, kao njihovim zvaničnim distributerima i serviserima. Servisi se nalaze u Podgorici, Ulcinju, Baru i Budvi. Od 2017-e uvodimo novinu da bar tri dana u sedmici dva majstora moraju biti u servisu u Podgorici. Servis u Podgorici je potpuno opremljen svim uopštenim ali i specifičnim alatima tako da može odraditi i najkomplikovanije intervencije. Posjedujemo fabričke dijagnostičke uredjaje za sve marke koje zastupamo, a pošto smo početkom 2016-e postali zvanični uvoznik Pirelli i Metzeler guma, kupili smo i mašine za ugradnju i balansiranje guma za motocikle.

Imajte na umu da smo svjesni značaja ovog segmenta i da ćete kod nas uvijek naci želju da Vam pružimo najbolju ponudu za djelove i uslugu!

S obzirom da je naš servis relativno mlad, Vaše sugestije i kometari su više nego dobrodošli!

Ponuda djelova

Ponuda djelova u MaGnus MoTo-u je potpuno zaokruzena. Fabricke djelove za KYMCO od pocetka 2013-e obezbjedili smo po nižim cijenama, a naš lager je zaista impresivan. Poslije devet godina rada sa ovom markom, zbog dugog roka isporuke i želje da našim klijentima pružimo najbolju uslugu što brže, napravili smo lager od oko 70.000 eura vrijednosti, tako da imate još jedan veliki razlog za kupovinu nekog od ovih skutera.

Od Aprila 2013-e sa prvim isporukama dijelova od strane Piaggio-a, vozaci skutera iz ove grupacije osjetili su pravo olakšanje jer po prvi put neka firma iz Crne Gore imati direktnu saradnju sa proizvodjacem, sto je uslovilo bolji lager djelova (u svakom momentu preko 50.000 eura), bolje cijene i laksu nabavku dijelova. Magnus Moto je obezbijedio rezervne djelove za skutere ostalih proizvodjaca koji postoje na našem tržištu, kao i sav potrosni materijal za motocikle na trzistu. Pokrivamo sav potrošni material za sve vrste skutera, a rijetkost je da ne nadjete nesto od potrosnog materijala za sve renomirane proizvodjace motocikala. Novost iz 2016-e su i originalni fabrički djelovi za sva četiri velika japanska proizvođača.

Pored fabrickih djelova, u servisnom segmentu, MaGnus MoTo vam nudi sve vrste guma, pločica (Brembo, Lucas, Malossi, Vicma), kompletan asortiman Malossi, Hiflo filtere ulja i vazduha (sa sigurno najboljim lagerom u zemlji), izuzetan lager lanaca i lančanika od tri proizvođača (AFAM, Did i JT), i mnoge sitne stvari koje će vam zatrebati a nećete znati gdje da potražite (sajle, ležajeve, crijeva). Jednom riječju, lakše je da pitate što nemamo. Naravno, za motocikle proizvođača koje ne pratimo, kao na primjer Peugeot, Harley i BMW, šasijske djelove ne nabvljamo.

2018 DONOSI VELIKO POJACANJE U SERVISU. Od ove godine u servisu MAgnus Moto u Podgorici stalno su zaposlena dva majstora, od kojih je nase novo pojacanje majstor izuzetne reputacije u Crnoj Gori. Zelja nam je da stvorimo servis sa izuzetnim timom, podignemo reputaciju na najbolji moguci nivo, i odgovorimo na sve zahtjeve nasih klijenata, a pogotovo onih koji nam ukazu povjerenje kupovinom motocikala iz nase ponude.


 

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

Prijavom na našu mejl listu, uvijek će te dobijati nove informacije. Mi nikada ne šaljemo spam.

 
Top