O nama

Krajem 2006-e godine, Magnus Moto doo osnovan je u želji da se spojem ljubavi prema motociklima i jedne nove poslovne vizije stvori firma koja bi bila nosilac ponude ovog segmenta u zemlji. Drugačiji poslovni pristup, u kome su kupac i njegove potrebe na prvom mjestu, polako je donosio popularnost firmi i stvarao veću bazu zadovoljnih klijenata. Konstantnim unapređivanjem ponude i usluge, Magnus Moto je rastao, tako da danas sa ponosom mozemo reći da smo jedni od vodećih firmi u ovom poslu u našoj zemlji. O tome svjedoči izvanredna ponuda, zaokružena svim sadržajem i uslugama koje jedan motociklista može da traži.

Od Februara 2015-e Magnus Moto u Podgorici nalazi se na novoj adresi, u većem prostoru u sklopu kojega radi i servis, u kome osim redovnog održavanja možemo riješiti sve popravke, zamjenu guma, a u saradnji sa našim partnerima i farbarske i plastičarske radove. Ovim potezom, zajedno sa dodatnim obogaćivanjem post-prodajnog segmenta, omogućili smo kompletnu uslugu svim klijentima, tako da doslovno možemo ponuditi baš sve sto jednom motociklisti može zatrebati.

Od 2016-e radnja u Ulcinju više ne posluje, tako da osim u Podgorici postoji još jedno prodajno mjestu u Kotoru, dok je naša servisna mreža rasprostranjena u skoro svim gradovima primorja.

Poslije punih deset godina postojanja, Magnus Moto je ostvario onu početnu ideju, i prepoznat je kao uspješna i organizovana firma koja vodi računa o svojim klijentima. I pored toga, konstanto se trudimo da usluga i podrška kupcu bude što bolja a ponuda što raznovrsnija i kompletnija, pa su nam s toga vaši komentari i sugestije i dalje dragocjeni.


 

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

Prijavom na našu mejl listu, uvijek će te dobijati nove informacije. Mi nikada ne šaljemo spam.

 
Top