Otkup i zamjena staro za novo

24.02.2018

Vazan dio nase ponude je olaksati Vama, nasim klijentima da se rijesite starog motocikla i dodjete do novog. Ovo Vam mozemo omoguciti na dva nacina: otkupom vaseg motocikla ili zamjenom (popularnom kompenzacijom) staro za novo. U tekstu ispod objasnicemo detaljno po kom principu sprovodimo ovakve trgovine, ali prije toga zelimo napomenuti da ne vrsimo posredovanje u preprodaji polovnih motocikala. Zbog raznih potencijalnih komplikacija, Magnus Moto nece ponuditi vas motocikl na prodaju trecem za proviziju.

Otkup vaseg motocikla moguc je u koliko nam nudite korektnu cijenu za vas motocikl (koji je provjereno regularan i sa servisnom istorijom) ili ako je vas motocikl havarisan i nije u voznom stanju. Prednost u ovim trgovinama imaju marke koje mi zastupamo i pogotovo oni motocikli koji su kao novi kupljeni kod nas. Rijetko se odlucujemo da otkupimo motocikl marke koja nije u nasoj ponudi. Najvise nas zanimaju KYMCO i Piaggio vozila. Cijena je stvar dogovora, isplata odmah, a prevod nasa obaveza.

Zamjena je cest vid trgovine u auto-moto svijetu, i tu naravno prednost imaju motocikli koji su kod nas kupljeni ili su marke koju mi zastupamo. Naravno, otkupljujemo motocikle svih vecih marki, tako da slobodno mozete ponuditi bilo koju ne-kinesku marku motocikla ili automobil. U slucaju da nas nacelno zanima vase vozilo, zakazacemo pregled u nasem servisu. Pregled obicno traje oko sat vremena i nakon toga cemo uz detaljan opis stanja vozila i trzisne cijene pokusati da usaglasimo cijenu otkupa vaseg vozila. Tom prilikom ne snizavamo vrijednost vaseg vozila vec pokusavamo da utvrdimo koliko je najbolja moguca realna cijena na trzistu za taj motor. Uvijek cemo vam ga racunati najvise sto se moze prodati na trzistu jer nama nije cilj zaraditi na vasem motoru vec prodati novi. Ukoliko se dogovorimo oko cijene otkupa, izracunamo ko kome doplacuje koliku razliku do motora koji ste vi odabrali. U razmjeni staro za novo popust na novi motocikl se ne moze odobriti u koliko taj motocikl vec nije na akciji. Doplata se isplacuje prilikom primopredaje motora.

Motore koje smo otkupili ili dobili kroz zamjenu mozete naci u sekciji Polovni motori na ovom sajtu.

U odredjenim slucajevima moguce je kombinovati operativni lizing sa zamjenom staro za novo, ali to zavisi od visine ucesca bilo u vidu motocikla bilo u vidu novca koje nudite.

U svakom slucaju, omogucili smo sirok spektar mogucnosti kupovine novog motocikla iz nase ponude, a ako imate jos neku ideju ili predlog, nazovite nas i pitajte. 


 

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

Prijavom na našu mejl listu, uvijek će te dobijati nove informacije. Mi nikada ne šaljemo spam.

 
Top