DUCATI u nasoj ponudi

28.01.2018

Jedno od najvećih imena moto sporta ponovo ima predstavništvo u Crnoj gori! Ducati je već bio prisutan na našem tržištu, a mi se nadamo da ćemo zastupništvo ovog brenda dugo zadržati u našoj kući.

Ducati nije samo naš najveći novitet za 2018-u godinu već novi smjer u kojem se Magnus Moto okreće poslednjih par godina. Punih deset godina našeg poslovanja bili smo prepoznati kao firma koja se bazira na ponudu skutera. Zaista smo u okvirima Crne Gore postigli mnogo u tom segmentu, i bez skromnosti možemo reći da smo se u toj oblasti izgradili kao firma koja ima najviše da ponudi. U poslednjih 11 sezona zastupali smo velika imena svijeta skutera (KYMCO, Malaguti, Piaggio, Vespa), ali naša ponuda motocikala nikada nije bila potpuna. Poslednje dvije godine kao zastupnici Benelli, Moto Guzzi i Aprilia skrenuli smo pažnju na italijanske motocikle i ponudili vozačima u Crnoj Gori sigurnost kupovine ovih motocikala kroz pouzdano zastupništvo i našu dobru brigu za klijenta.

Sada je momenat kada našoj ponudi dodajemo krunu italijanskog moto segmenta. Ducati je najjači italijanski brend motocikala, koji bilježi izuzetne rezultate na globalnoj sceni. Veliki rast prodaje prati ih cijelu deceniju, pouzdanost proizvoda kao i njegove performanse su na najvećem mogućem nivou, što se ogleda ne samo kroz stabilan rast prodaje, nego i veća ulaganja u razvoj novih modela i širenje palete. Naravno, kada se priča o Ducatiju neizostavno je podsjetiti se na izrazito sportsku dušu brenda i sve sportske uspjehe kojima se ova kuća ponosi. Panigale i Supersport koji su i dizajnom i performansama u vrhu svake hvale o motociklima, nisu više jedini kultni predstavnici Ducatija. Monster, Diavel i Multistrada imaju svoje klubove poklonika, a novi podbrend Scrambler je postao inspiracija za jedan novi pravac moto kulture.

Uvođenjem Ducatija u svoju ponudu Magnus Moto je objedinio ideju da ljubitelji italijanskih motocikala u Crnoj Gori mogu računati na cjelokupnu podršku za svoj motocikl na jednom mjestu. Iako tek sada objavljujemo ovu vijest, poslednjih tri mjeseca smo se interno pripremali za ovo novo poglavlje, pripremajući i pojačavajući našu podršku za buduće noseće brendove. Izuzetno važna servisna podrška je već pripremljena. Sa puno zadovoljstva možemo reći da je naš servis u Podgorici podignut na jedan znatno viši nivo, i da su predstavnici i Benelija i Ducatija bili zadovoljni poznavanjem materije naših majstora. Sada u Podgorici imamo dva stalno zaposlena majstora, dok naši serviseri na primorju uvijek ostaju na raspolaganju za sve one koji ne žele ići do Podgorice za manje potrebe svojih motocikala.

Dakle, uz poznate skuterske brendove, glavni nosilac ponude Magnus Moto u moto svijetu biće prije svega Ducati, kao krunski dragulj moto ponude. Uz Ducati, veliku pažnju ćemo posvetiti ponudi i razvoju Benelli-ja, koji mnogo ulaže u kvalitativni i kvantitativni rast svoje palete, a u 2017oj je već pokazao da je našao svoje mjesto na našem tržištu. Ducati u Crnu Goru dolazi posredstvom firme Burnout doo iz Beograda, koja sarađuje izuzetno dobro sa fabrikom iz Bolonje, i omogućava nam čak i kupovinu polovnih Ducati motocikala provjerenog porijekla.

Prva početna paleta Ducati modela u Crnoj Gori očekuje se početkom Marta. Očekujemo da bude široka ali već sada znamo da najnoviji modeli poput Multistrade 1260 neće stići u Martu. Ove modele očekujemo prije sajma (Auto-Moto Show u Delti) koji se održava krajem Aprila. Kao posebno iznenađenje i pravu poslasticu za ljubitelje Ducatija, organizovaćemo posebnu test vožnju neposredno poslije sajma, na kojoj će biti moguće probati više modela. Naime, flota registrovanih Ducati motocikala našeg partnera iz Beograda, boraviće u Crnoj Gori kako bi omogućila zainteresovanim klijentima test vožnje Multistrade, Scramblera, Diavela, Monstera... Za ovaj jedinstven događaj biće potrebno da se najavite, a mi ćemo blagovremeno objaviti u medijima kada i gdje če se održati.


 

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

Prijavom na našu mejl listu, uvijek će te dobijati nove informacije. Mi nikada ne šaljemo spam.

 
Top