GIVI na probi do kraja 2017e

12.07.2017

Korisna informacija za sve ljubitelje ovog italijanskog brenda: GIVI ce do kraja tekuce godine biti dostupan kroz prodavnice Magnus Moto!


Uz standardnu ponudu koja podrazumijeva Kappa proizvode, do kraja godine mozete naruciti ili pogledati vec izlozene artikle Givi u nasim prodavnicama. Vecina vec zna da je Givi vlasnik brenda Kappa i da vecina proizvoda izlazi sa iste trake, iako Givi pod svojim imenom zadrzava one koji imaju bolju zavrsnu obradu i novi moderniji dizajn (stoga i jacu cijenu). Da bi sprijecili unutrasnju konkurenciju i poboljsali svoje prodajne rezultate, Givi nikada do sada nije dozvolio da se artikli ova dva brenda nadju u prodavnicama istog distributera. Ove godine ipak, odlucili su da na manja trzista dozvole kratak period u kom ce se to moci uraditi. Tako da potrosaci u Crnoj Gori mogu uporediti na licu mjesta proizvode obje marke i opredijeliti se za ono sto im vise odgovara. Na osnovu tih rezultata Givi ce formirati svoj stav za naredni period.

Mi se nadamo da ce nasi kupci prepoznati kvalitet i dizajn Givi proizvoda i odreagovati dobro, sto bi nam u buduce moglo dozvoliti da predstavljamo oba brenda. U najgorem slucaju, do kraja tekuce godine moci cete naruciti Givi proizvode u slucaju da vam nesto od postojece opreme treba nadograditi, popraviti ili dopuniti.


 

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

Prijavom na našu mejl listu, uvijek će te dobijati nove informacije. Mi nikada ne šaljemo spam.

 
Top