Kawasaki Lime Green Edition by Motul

21.09.2022

Motul je zvanični partner motocikala Kawasaki u Njemačkoj, a saradnja Motula i Kawasakija rezultirala je potpuno novim uljem, razvijenim ekskluzivno za motocikle Kawasaki – Kawasaki Lime Green Edition by Motul 10W-40 – koje je sada dostupno i u Crnoj Gori!

Razvojem novog ulja, obje marke su intenzivirale svoju saradnju, na zadovoljstvo mnogih ljubitelja motocikala Kawasaki. Karakteristika bočice sa novim uljem krije se u zelenoj boji i specifičnom mirisu limete. Specijalno prilagođeno za Kawasaki, ovo ulje namijenjeno je četvorotaktnim motociklima, a zasnovano je na dobro poznatoj tehnologiji Motul Technosinthese® i estrima i pruža izuzetne performanse. Garantuje karakteristike protiv habanja i otpornost uljnog filma na visokim temperaturama, nudeći tako vrhunsku zaštitu od habanja pri velikim brzinama, pružajući trajnost i maksimalnu zaštitu motora i mjenjača.

Još jedna novost je ta što specifikacija ovog ulja nudi najbolji nivo trenja kako bi se obezbijedila glatka promjena brzine u sva tri načina vožnje. Ovo se posebno odnosi na startovanje motocikla, ubrzanje i maksimalnu brzinu.

Tokom razvoja Kawasaki Lime Green Edition by Motul 10W-40 poseban akcenat je stavljen na visoke standarde performansi, a sve sa željom i ciljem proizvodnje najkvalitetnijeg ulja koje vlasnici Kawasakija mogu dobiti. Individualni pristup razvoju novog ulja bio je izuzetno važan jer osim što mora da obezbijedi pouzdanu zaštitu motora i mjenjača, vlasnicima Kawasakija mora da ponudi još veću zabavu u vožnji. Motul već decenijama uspješno koristi motorna ulja na bazi estera visokih performansi, posebno u moto trkama. Znanje i iskustvo stečeno na brojnim trkama u velikoj mjeri doprinose daljem razvoju izuzetno kvalitetnih ulja koja se plasiraju na tržište. Iz ovog razvojno – tehnološkog procesa i iskustava koje pružaju trkačke staze i ekstremni uslovi kojima su izložena ulja, motociklisti imaju velike koristi u svakodnevnom saobraćaju. Motorno ulje Kawasaki Lime Green by Motul 10W-40 neophodno je za svakog pravog ljubitelja motocikala brenda Kawasaki.

EFEL MOTORS doo kao direktni uvoznik učinio je da ovo ulje bude dostupno kod ovlašćenog Kawasaki dilera • Magnus Moto doo, Podgorica


 

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

Prijavom na našu mejl listu, uvijek će te dobijati nove informacije. Mi nikada ne šaljemo spam.

 
Top