Odlicna ponuda guma u 2017

04.04.2017

Pored standarno velikog lagera Pirelli i Metzeler guma, u 2017-oj vam nudimo i mogucnost nabavke svih ostalih brendova guma. Iako smo zvanicni zastupnici za Pirelli i Metzeler i to ce biti oslonac nase ponude, kod nas cete moci nabaviti i ostale marke poput Dunlopa, Michelina i Bridgestona.

Posebno zelimo naglasiti da na stanju imamo velike kolicine raznih dimenzija Pirelli i Metzeler guma, i da su isporuke za pocetak sezone vec stigle.

Kako je sada pocetak sezone i vrijeme za zamjenu guma, odlucili smo objaviti neke povoljnosti i olaksati nabavku guma onima kojima to treba. Iako smatramo da starost gume koja je pravilno skladistena do dvije godine nema uticaja na njene performanse, sto je vise puta dokazano testovima i u labaratoriji i na stazi, odlucili smo ispratiti i tu „modu“ adekvatnim popustima. Za gume proizvedene 2014e godine nudimo popust od 30%, za gume proivedene 2015e nudimo popust od 20%, dok za gume proizvedene 2016e i 2017e nema popusta. Ovime ce svi oni koji vjeruju u ispravnost testova i dokaza da vrhunska guma stara par godina ne gubi na kvalitetu dobiti osjetan popust na ono sto im je potrebno bez zrtvovanja performansi, dok ce ljubitelji „svjeze“ gume platiti redovnu cijenu.

U nasem servisu u podgorici obezbijedjena je montaza i balansiranje za skoro sve vrste tockova tako da na jednom mjestu mozete kupiti i u graditi gume.


 

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

Prijavom na našu mejl listu, uvijek će te dobijati nove informacije. Mi nikada ne šaljemo spam.

 
Top