KAWASAKI

12.01.2022

 

Novi brend u Magnus Motu – prvi Japanac za 15i rođendan firme!

Od Decembra 2021e Magnus Moto je postao distributer Kawasaki motocikala, ATV vozila i JetSki programa velike japanske kuće. Uz saradnju  dosadašnjeg distributera, Magnus Moto je ovu saradnju obezbijedio  i na osnovu dugogodišnjeg kontinuiteta kvalitetne usluge i podrške, koji su prepoznati i van naših granica. Od Januara 2022. I objavljivanja zvaničnog Kawasaki cjenovnika za CG za 2022, možete se interesovati za prve isporuke i dostupnost modela. Nažalost, sezona 2022 će biti izazovna po pitanju isporuka jer je dostupnost i dalje smanjena zbog globalnog nedostatka mikročipova novije generacije. Očekujemo da će izbor modela i boja biti manji, a rokovi isporuke duži, ali već smo dobili potvrdu da su motori za Crnu Goru za početak sezone obezbijeđeni i da će u Martu i Aprilu biti raspoloživi u našem salonu.

ATV program Kawasaki vozila baš zbog problema sa dostupnosti počinjemo prodavati od jeseni 2022, a JetSki program od proljeća 2023-e godine.

Zvanični cjenovnik možete vidjeti u rublici cijenovnici na našem sajtu, a kompletnu ponudu Kawasaki vozila namjenjenu Evropi na sajtu www.kawasaki.eu

Servisna podrška i dijagnostika je obezbijeđena u našem servisu u Podgorici. Za više informacija obratite se salonu u Podgorici, a svakako ćemo sa početkom sezone objavljivati materijale vezano za nove modele i aktuelnosti vezano za Kawasaki.


 

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

Prijavom na našu mejl listu, uvijek će te dobijati nove informacije. Mi nikada ne šaljemo spam.

 
Top